M&R  |  ATMAATMA utnevner Schneidler til sin nordiske forhandler


Taiwanske ATMA, verdens ledende produsent av silketrykk’s utstyr for grafisk og industrielt trykk har utnevnt Schneidler som eksklusive distributører i de fire nordiske landene. Schneidler overtok fra 1. November ansvaret for salg og distribusjon av ATMA's utstyr og  reservedeler.
Ansvarlig produktsjef for ATMA's utstyr er Bjørn Johansson, som i mange år var ansvarlig for Schneidler's industrielle trykk. Bjørn har også lang erfaring i Serigrafi faget. "Vi er veldig glade for å ta hånd om salget av ATMA i de nordiske landene, sier Bjørn Johansson. ATMA er en etablert produsent med et godt rykte, og passer perfekt inn i vårt utvalg av utstyr og materialer til silketrykk ".
Bjørn Johansson besøkte i Oktober ATMA’s fabrikker i Taiwan for å fullføre forhandlingene med forhandleren. "- ATMA leverer imponerende mengder maskiner over hele verden. De er i stadig i utvikling av sitt maskin utvalg. Så langt har det vært fokus på flat trykk, men har nylig lansert det med stor suksess utstyr for rull-til-rull trykk, noe som mange av våre industrikunder er veldig interessert i.


Klikk for og lese produktkatalog 

 
Schneidler Norge AS
Dølasletta 6
3408 Tranby
Norway
Telefon: +47 32 22 62 00+47 32 22 62 00
Fax: +47 32 22 62 01
info@schneidler.no Sist oppdatert:.16.10.2018

Copyright © 2012